Festlokal och övernattningsrum

Obs! Både festlokalen och övernattningsrummet är avstängda tills vidare på grund av försiktighetsåtgärder avseende Covid-19.

På Aprilgatan 8 finns vår föreningslokal. Där finns både en festlokal och ett övernattningsrum.
Bokning görs direkt här på hemsidan via bokningsknappen nedan eller genom kontakt med styrelsen.
För allas trevnad och trivsel finns längre ner på denna sida några enkla förhållningsregler samt information om priser m.m.


Övernattningsrummet
Medtag alltid egna sängkläder och handdukar.

Bokning
Rummet bokas via bokningsknappen ovan. Rummet skall bokas av medlem i Brf Tellusborg och denna är alltid ansvarig för sin hyresgäst.

Vad kostar det?
Övernattningsrummet kostar 200 kronor den första natten och därefter 100 kronor/följande natt. Kostnaden för bokningen kommer på en kommande avgiftsavi till den medlem som står för bokningen.

Hur ofta får jag boka rummet
Övernattningsrummet är till för alla medlemmar och antalet dagar fördelas därefter. Du får boka maximalt 7 dagar i följd. Styrelsen förbehåller sig rätten att avboka dagar ifall systemet missbrukas.

När får jag tillgång till rummet och när måste jag lämna
Du får tillgång till rummet kl.12.00 på ankomstdagen och skall ha städat ur och lämnat rummet senast kl.12.00 på avresedagen.

Avbokning
Avbokning skall ske senast 48 timmar före bokad tid, alltså senast kl. 12.00 två dagar innan ankomstdagen. Alla bokade tider debiteras.

Städning och ansvar
Som ansvarig för bokningen är du också ansvarig för att övernattningsrummet städas enligt de anvisningar som finns anslagna i rummet. Utebliven eller bristfällig städning debiteras med 1 000 kronor.

Nyckel
Nyckel kommer att släppas i brevlådan hos den medlem som står som ansvarig för bokningen. Nyckeln skall återlämnas så fort hyresgästen lämnat rummet. Anvisningar för återlämning finns anslaget i övernattningsrummet. Borttappad eller ej återlämnad nyckel debiteras med 1 500 kronor.

Övernattningsrummet är utrustat med:
Våningssäng 90 + 120 cm
Extrasäng 80 cm
Täcken 4 st
Kuddar 4 st
Filtar 2 st
Mörkläggningsgardin
Byrå med tre lådor
Spegel
Klädhängare samt skohylla
Sänglampa
Läslampa
Taklampa
Matta
Vattenkokare, muggar 4 st och glas 6 st
Papperskorg
Brandvarnare
Brandsläckare

Festlokalen
Bokning
Festlokalen bokas via bokningsknappen ovan. Medlemmar i Brf Tellusborg får boka och nyttja festlokalen kostnadsfritt förutsatt att förhållningsreglerna följs.

När får du tillgång till festlokalen
Du får tillgång till festlokalen kl.10.00 och skall ha städat ur och lämnat lokalen senast kl.10.00 följande dag. Det skall vara tyst i lokalen senast kl.01.00, tänk på grannarna och på att övernattningsrummet i korridoren kan vara uthyrt.

Avbokning
Avbokning skall ske senast tre timmar före bokad tid. Obs! Mycket viktigt att boka av om du inte kommer att nyttja lokalen så att nycklar inte behöver levereras i onödan.

Städning
Som ansvarig för bokningen är du också ansvarig för att festlokalen städas enligt de anvisningar som finns i lokalen. Utebliven eller bristfällig städning debiteras med 1 000 kronor.

Nyckel
Nyckel lämnas till den medlem som gjort bokningen av övernattningsrummet och/eller festlokalen. Den ska återlämnas så fort hyresgästen har lämnat rummet. Anvisningar för återlämning finns anslaget i övernattningsrummet. Ej återlämnad nyckel debiteras med 1 500 kronor..